Politica de livrare

Little Peeps livreaza pe intreg teritoriul Romaniei in termen de maxim 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Beneficiati de transport GRATUIT la comenzile de minim 250 RON.

Taxa de livrare este de 19 RON indiferent de localitate sau de greutatea coletului.

Pentru mai multe detalii privind politica noastra de livrare, te invitam sa vizitezi sectiunea „Termeni si Conditii Generale” de pe www.littlepeeps.ro.

Politica de retur

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul / produsele comandat(e).

In acest scop, trebuie sa notifici Little Peeps in scris, prin email office@littlepeeps.ro, asupra intentiei tale de a returna produsul / produsele achizitionat(e), fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. In caz contrar, Little Peeps poate refuza returul produsului / produselor.

Conform aceluiasi OUG, avem obligatia sa returnam contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Banii se returneaza pe cardul cu care s-a achitat online sau intr-un cont specificat de client, in cazul comenzilor cu plata la livrare.

Informatiile necesare care trebuie furnizate pentru retur:

  • nume, prenume
  • adresa postala
  • adresa de email
  • numarul de telefon
  • numarul comenzii
  • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar)
  • motivul returului (optional; informatia va fi folosita pentru imbunatatirea serviciilor).

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi in sarcina ta.

Pentru adresa de livrare te rugam sa ne contactezi prin email la office@littlepeeps.ro.

In cazul in care la livrare constati ca produsul / produsele este / sunt nefunctional(e) sau prezinta vicii de fabricatie, poti cere inlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de Little Peeps, fara alte despagubiri. In acest scop, trebuie sa notifici in scris Little Peeps, prin email office@littlepeeps.ro , in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.